Coinbase Придружна програма - Coinbase North Macedonia - Coinbase Северна Македонија

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Coinbase


Заработете пари со Coinbase

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Coinbase
Кога упатувате нов клиент на Coinbase, ќе заработите 50% од нивните надоместоци за првите 3 месеци.

Следење на кампањата
 • Добијте директен пристап до податоците за перформансите на вашата кампања
 • Тестирајте ги вашите кампањи со сопствени алатки за целна страница и длабоки врски
 • Поставете 20+ приспособливи извештаи за перформанси

Практични плаќања
 • Добијте компензација во вашата локална валута, без разлика каде живеете
 • Добијте 50% од таксите за тргување на вашите судии за првите 3 месеци
 • Платете се електронски преку PayPal или вашата банкарска сметка


Како работи

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Coinbase
Придружете се на нашата придружна програма и заработете провизии преку промовирање на Coinbase.

1, станете партнер
 • Откако вашата апликација ќе биде одобрена, ќе добиете пристап до промотивните средства и софтверот за следење влијание.

2. Промовирајте го Coinbase
 • Поврзете се до Coinbase во статии, креирајте нова содржина или поставувајте реклами на вашата веб-страница.

3. Заработете провизии
 • Кога нови клиенти ќе се приклучат на Coinbase преку вашите промоции, може да заработите провизија.


Најдоверлива платформа за криптовалути

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Coinbase
Лесен за користење
 • Ние го олеснуваме влегувањето во крипто со едноставни алатки и услуги за клиенти со седиште во САД.

Безбедна
 • Ние користиме водечки безбедносни практики за да ја зачуваме вашата сметка безбедна.

Доверливо
 • Милиони луѓе користат Coinbase за да купуваат и продаваат криптовалути секој месец.
Thank you for rating.