Coinbase Programi i Filialit - Coinbase Albania - Coinbase Shqipëria

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Coinbase


Fitoni para me Coinbase

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Coinbase
Kur referoni një klient të ri në Coinbase, do të fitoni 50% të tarifave të tyre për 3 muajt e parë.

Ndjekja e fushatës
 • Merrni qasje të drejtpërdrejtë në të dhënat e performancës së fushatës suaj
 • Testoni fushatat tuaja me mjete të personalizuara të faqes së uljes dhe lidhje të thella
 • Konfiguro mbi 20 raporte të personalizueshme të performancës

Pagesa të përshtatshme
 • Merrni kompensim në monedhën tuaj vendase, pavarësisht se ku jetoni
 • Merrni 50% të tarifave të tregtimit të gjyqtarëve tuaj për 3 muajt e parë
 • Paguani elektronikisht përmes PayPal ose llogarisë tuaj bankare


Si punon

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Coinbase
Bashkohuni me programin tonë të filialeve dhe fitoni komisione duke promovuar Coinbase.

1, Bëhuni një bashkëpunëtor
 • Pasi aplikacioni juaj të miratohet, do të keni akses në asetet promocionale dhe softuerin e gjurmimit të ndikimit.

2. Promovoni Coinbase
 • Lidhuni me Coinbase në artikuj, krijoni përmbajtje të re ose vendosni reklama në faqen tuaj të internetit.

3. Fitoni komisione
 • Kur klientët e rinj i bashkohen Coinbase përmes promovimeve tuaja, ju mund të fitoni një komision.


Platforma më e besueshme e kriptomonedhës

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Coinbase
Lehtë për t'u përdorur
 • Ne e bëjmë të lehtë hyrjen në kripto me mjete të thjeshta dhe shërbimin ndaj klientit me bazë në SHBA.

Sigurt
 • Ne përdorim praktika sigurie kryesore në industri për ta mbajtur llogarinë tuaj të sigurt.

I besuar
 • Miliona njerëz përdorin Coinbase për të blerë dhe shitur kriptovaluta çdo muaj.
Thank you for rating.