Përmbledhje e shkëmbimit të Coinbase

Shtabi San Francisko, CA
Gjetur në 2012
Shenja vendase NA
Kriptovaluta e listuar 3000+
Çiftet tregtare 150+
Monedhat e mbështetura Fiat USD, EUR, GBP
Vendet e mbështetura 100+
Depozita minimale 2 dollarë
Tarifat e depozitave ACH – Falas / Fedwire – 10 dollarë / Rrjeti i shkëmbimit Silvergate – Falas / SWIFT – 25 dollarë
Kufiri maksimal ditor i blerjeve 25 mijë dollarë në ditë
Tarifat e transaksionit 0,99 dollarë deri në 2,99 dollarë
Tarifat e Tërheqjes 0.55% në 3.99%
Aplikacion iOS Android
Mbështetja e Klientit Telefoni me email

Rishikimi i Coinbase

Coinbase është një nga shkëmbimet më të mëdha të kriptove në botë me mbi 56 milion përdorues aktivë të verifikuar . Coinbase ju mundëson të blini, shisni dhe tregtoni në kriptovaluta të njohura si Bitcoin. Coinbase është një shkëmbim i njohur globalisht, që lehtëson të gjitha kriptomat me monedha fiat në më shumë se 32 vende , dhe gjithashtu njihet si një nga kompanitë publike më të vlefshme në SHBA.. Ajo mban mbi 20 miliardë dollarë asete dhe mbi 50 miliardë dollarë kripto që është tregtuar duke përdorur platformën e saj. Ajo u themelua në vitin 2012 nga Brian Armstrong dhe Fred Ehrsam në San Francisko, Kaliforni. Ky shkëmbim u riemërua në vitin 2016 në Global Digital Asset Exchange (GDAX). Kohët e fundit Coinbase Global Inc. u listua në Nasdaq me mbivlerësim prej 75 miliardë dollarësh dhe aksioni u hap në 381 dollarë.

Rishikimi i Coinbase

Rishikimi i Coinbase – Përmbledhje e Platformës

Çfarë është Coinbase?

Coinbase është një shkëmbim kriptovalutash plotësisht i rregulluar dhe i licencuar në 40 territore të shteteve amerikane. Coinbase fillimisht lejoi vetëm tregtimin e Bitcoin, por shpejt filloi të shtojë kriptovaluta të tjera që përshtaten me kriteret e tij të decentralizuara. Coinbase në fakt ka dy produkte thelbësore; një shkëmbim ndërmjetësi dhe një platformë tregtare profesionale të quajtur GDAX. Sidoqoftë, të dy mund të përdoren në mënyrë të pavarur nga njëra-tjetra. Sot, Coinbase ofron gjithçka nga investimi në kriptomonedhë, një platformë e avancuar tregtare deri te llogaritë e kujdestarisë së Coinbase për institucionet, një portofol për investitorët me pakicë dhe monedhën e vet të qëndrueshme - USD Coin (USDC). Portofoli i kriptomonedhës i Coinbase është i disponueshëm në 190+ vende. Gjithashtu, ajo ka disa mijëra punonjës në mbarë botën.

Rishikimi i Coinbase

Rishikimi i Coinbase – Merrni portofolin Coinbase

Shqyrtimet e Coinbase e njohin atë si një nga platformat më të sigurta për blerjen, shitjen, ruajtjen dhe transferimin e monedhave dhe kriptove. Misioni i saj është të ofrojë një sistem të hapur financiar për anëtarët e tij dhe gjithashtu të ndihmojë në konvertimin e monedhës dixhitale në monedhën vendase.

Veçoritë

Le të diskutojmë disa nga veçoritë e platformës në rishikimin tonë të Coinbase

 • Coinbase ka një platformë zhvilluesish ku u jep zhvilluesve një shans për të ndërtuar API që regjistrojnë informacionin historik të çmimeve dhe të dhënat në kohë reale të kriptove të mbështetura nga Coinbase.
 • Kompania ka një platformë tregtare për bizneset që të përdorin kriptovalutat për produktet dhe shërbimet e tyre. Duke ofruar dokumentacion API , këto biznese mund të shqyrtojnë dhe përdorin produktet e Coinbase për të krijuar një sistem të lehtë dhe të sigurt për të pranuar kriptomonedhën si një mënyrë pagese. Kjo u mundëson përdoruesve të Coinbase të blejnë monedha duke përdorur kripto.

Rishikimi i CoinbaseRishikimi i Coinbase – Dërgoni dhe merrni kripto

 • Shumë rishikime të kompanive përmendin se Coinbase ofron një platformë intuitive që është e lehtë për t'u përdorur. Krahasimi i çmimeve, kontrollimi i bilanceve, ekzekutimi i urdhrave për blerje-shitje janë vetëm disa klikime larg.
 • Platforma është përdorur si pikënisje për tregtarët për të hyrë në tregun e kriptomonedhave. Tregtarët mund të blejnë disa kriptoma si Bitcoin , Cash, Ether, Litecoin dhe shumë të tjera.
 • Siç u përmend në rishikime të tjera, tarifat e Coinbase janë pak më të larta në krahasim me ndërmjetësit e tjerë, por këto tarifa ia vlen të paguhen për shërbimet që ofrohen. Këto përfshijnë tarifat për blerjen, shkëmbimin dhe tarifat e rrjetit për tërheqjet.
 • Portofoli celular Coinbase i lejon tregtarët të mbajnë të sigurt kriptomat e tyre. Ai ofron një frazë fillestare e cila i lejon përdoruesit të nxjerrë çelësat e kriptomonedhave në portofol.
 • Karta e kreditit e parapaguar Coinbase njihet si karta Coinbase, e cila ka një aplikacion të disponueshëm në dyqanin Google Play dhe dyqanin e aplikacioneve Apple. Kjo e ndihmon përdoruesin të blejë kriptovaluta në mënyrë më efikase. Tregtarët gjithashtu mund të kërkojnë një kartë vizë, e cila u lejon atyre të shpenzojnë kriptomat që mbahen në shkëmbimin e kriptove

Rishikimi i Coinbase

Rishikimi i Coinbase - Karakteristikat

 • Coinbase ofron një "program filial të Coinbase" për ata që dëshirojnë të punojnë si bashkëpunëtorë ose partnerë reklamues. Ju do të merrni tarifa tregtare për tre muajt e parë që një përdorues tregton në Coinbase com përmes lidhjes suaj të referimit.
 • Një nga arsyet pse Coinbase është një nga shkëmbimet më të mira të kriptove është sepse njerëzit mund të blejnë Bitcoin dhe disa monedha të tjera duke përdorur monedha fiat përmes një karte krediti , karte debiti dhe transferta bankare.
 • Nëse dëshironi një shkëmbim të menjëhershëm dhe dëshironi të dërgoni dhe merrni para me Bitcoin , por duhet të bëni transaksione me monedha fiat, duke përdorur veçorinë e Coinbase të quajtur "këmbim i menjëhershëm". Në vend që të përdorni monedhën fiat për të blerë Bitcoin dhe për ta dërguar atë te marrësi, mund të përdorni një veçori shkëmbimi të menjëhershëm për të bërë një transferim të menjëhershëm pa probleme.
 • Ju mund të përmirësoni në GDAX plotësisht falas nëse jeni të interesuar të blini dhe shisni monedha dhe të tregtoni me to. Mund të transferoheni lehtësisht në platformën GDAX ose Coinbase Pro. GDAX ofron një përzgjedhje të gjerë të kriptomonedhave për tregtim, dhe ju gjithashtu mund të tregtoni midis kriptomonedhave.

Rishikimi i Coinbase

Rishikimi i Coinbase – Të gjitha asetet tuaja dixhitale në një vend

 • Një nga veçoritë më të rëndësishme është se Coinbase mban 99% të aseteve të saj në ruajtje të ftohtë offline , duke siguruar siguri nga hakerat. 1% e aseteve që disponohen online janë tashmë të siguruara. Në këtë mënyrë, tregtarët kompensohen në rast të një ngjarje fatkeqe.
 • Ekipi i shërbimit ndaj klientit të Coinbase është shumë i përkushtuar dhe mund të kontaktohet në çdo kohë

Rishikimi i Coinbase

Rishikimi i Coinbase – platforma e kriptomonedhës

Të mirat dhe të këqijat e Coinbase

Le të shqyrtojmë disa të mirat dhe të këqijat e Coinbase -

Pro Kundër
Platforma ka një ndërfaqe të lehtë dhe të thjeshtë për t'u përdorur Coinbase nuk është i disponueshëm në disa vende
Coinbase pranon kriptovalutat kryesore dhe monedhat fiat Krahasuar me konkurrentët e tij, tarifat e tregtimit dhe tarifat e shkëmbimit të Coinbase janë paksa të larta
Faqja e internetit ofron një platformë ekskluzive për tregtarët e avancuar të quajtur Coinbase Pro Përdoruesi nuk kontrollon çelësat e portofolit
Aplikacioni celular ka të gjitha veçoritë e desktopit Ata që janë të interesuar në tregtimin e altcoin nuk do të gjejnë aq shumë sa disa shkëmbime të tjera
Likuiditet shumë i lartë
Ka një larmi të fortë zgjedhjesh altcoin

Pro të shpjeguar

Ndërfaqe jashtëzakonisht miqësore për përdoruesit: Dizajni intuitiv i Coinbase e bën të lehtë për tregtarët e të gjitha niveleve të lundrojnë në ndërfaqen e përdoruesit dhe të përdorin mjete për të bërë tregti efektive dhe fitimprurëse. Regjistrimi dhe blerja e kriptomonedhave është çështje minutash.

Likuiditet i lartë: Shkëmbimi i kriptove është një treg shumë i paqëndrueshëm. Më shumë paqëndrueshmëri do të thotë më shumë rrëshqitje. Megjithatë, investitorët mund të mbrohen me likuiditet, dhe Coinbase është një nga shkëmbimet më të likuiditetit.

Zgjedhjet e Altcoin: Ka mbi 25 kriptovaluta për investime, tregtim dhe aksione.

Kundër Shpjeguar

Tarifa të larta të Coinbase: Tregtarët e rinj mund ta shohin platformën standarde Coinbase të shtrenjtë në krahasim me të tjerët. Përdorimi i Coinbase Pro është një alternativë më e lirë. Mund të kaloni në të falas, por ka veçori që mund të jenë dërrmuese.

Përdoruesit e Coinbase nuk kanë kontroll të plotë të çelësave të portofolit të tyre. Përdoruesit nuk kanë kontroll të plotë autonom mbi zotërimet e tyre, gjë që, në thelb, është kundër moralit të monedhës ose financave të decentralizuara. Kjo mund të shmanget nëse investitori tërheq monedhën e tij në portofolin e tij personal, mundësisht një portofol të fortë.

Opsione të kufizuara altcoin: Tregtarët seriozë përmendin në rishikimet e tyre se nuk ka një shumëllojshmëri të mjaftueshme të altcoin.

A është Coinbase Legit?

Rishikimi i Coinbase

Rishikimi i Coinbase – Coinbase është Legit

Rishikime të ndryshme të Coinbase sugjerojnë që Coinbase është një shkëmbim legjitim i kriptove dhe ato operojnë në 30 shtete në SHBA. Ajo ka licenca të ndryshme për t'u kujdesur për të gjitha llojet e tregtarëve në mbarë botën. Këto licenca sigurojnë që të gjitha praktikat e kompanisë të jenë të ligjshme dhe paratë e tregtarëve të jenë të sigurta dhe të trajtohen me integritet. Kjo platformë përdoret në disa vende për kryerjen e transaksioneve si dërgimi, ruajtja ose marrja e kriptove. Karakteristikat e blerjes dhe shitjes së Coinbase janë të disponueshme vetëm në disa vende. Kompania lufton fort edhe kundër tregut të paligjshëm që tregton edhe me Bitcoin. Coinbase monitoron dhe rishikon se çfarë pagesa po bëhen dhe shikon nëse këto kanë lidhje me tregun e zi, lojërat e fatit ose aktivitete të tjera të paligjshme. Nëse është kështu, ata ose e ngrijnë llogarinë ose e mbyllin plotësisht.

Kush mund të përdorë Coinbase?

Le të flasim për kë është idealisht Coinbase në këtë përmbledhje:

 • Coinbase ofron një përvojë të shkëlqyer të përdoruesit pasi ndërfaqja është e lehtë për t'u mësuar dhe ndihmon tregtarët e rinj të mësojnë për përfitimet e përdorimit të një shkëmbimi kriptosh në internet. Tregtarët mund të transferojnë fonde në platformën GDAX. Është një nga mënyrat më të lehta për të transmetuar disa monedha në këtë platformë.
 • Nëse po kërkoni një mënyrë për të blerë kripto duke përdorur monedha fiat, atëherë Coinbase është zgjidhja më e mirë.

Rishikimi i Coinbase

Rishikimi i Coinbase – Paguani me coinbase

 • Nëse jeni një investitor i biznesit të vogël, i cili kërkon të investojë paratë tuaja në kriptomonedhë, atëherë Coinbase është ideal. Por nëse jeni një investitor i madh ose një biznes i madh dhe investoni shuma të mëdha parash në kripto ose bitcoin, atëherë mund të mendoni se tarifat e Coinbase janë paksa të larta.

A është i sigurt Coinbase?

Rishikimi ynë i masave të sigurisë të Coinbase Exchange është shumë pozitiv. Kur bëhet fjalë për investimin dhe tregtimin me kripto, Coinbase ofron siguri të nivelit të lartë.

 • Coinbase është një nga katër shkëmbimet që ka një licencë në Nju Jork sipas programit pilot BitLicense dhe i përmbahet rreptësisht rregullave KYC (njoh klientin tuaj) dhe përputhet me rregulloret.
 • Coinbase ka disa licenca për të operuar në Shtetet e Bashkuara dhe vende të tjera. Asetet e tij janë të siguruara, kështu që ju nuk do të humbni asnjë nga paratë tuaja të Coinbase të fituara me vështirësi nga vjedhja ose hakerimi.
 • Coinbase përdor një sërë masash sigurie për mbajtësit e llogarive. Është e rëndësishme të kuptohet se çdo kripto në çdo llogari shkëmbimi është po aq e sigurt sa i bën mbajtësi i llogarisë. Është e domosdoshme të përdorni fjalëkalime të forta dhe të përdorni veçoritë e disponueshme të sigurisë si verifikimi me dy hapa.
 • Coinbase ka verifikim me dy hapa, hyrje biometrike të gjurmëve të gishtave, sigurim në rast se vetë Coinbase shkelet (ky sigurim nuk zbatohet nëse llogaria juaj shkelet për shkak të mungesës suaj të masave të sigurisë), dhe gjithashtu ruan 98% të fondeve të përdoruesve në magazinimin e ftohtë offline.
 • Coinbase ju tregon një kod QR, i cili përfaqëson çelësin sekret, të cilin më pas do t'ju duhet ta skanoni duke përdorur një aplikacion Authenticator në telefonin tuaj.

Rishikimi i Coinbase

Rishikimi i Coinbase – Filloni

 • Monedha dixhitale nuk konsiderohet si kurs ligjor dhe, për rrjedhojë, nuk mbështetet nga SIPC ose FDIC. Coinbase ofron sigurim duke bashkuar balancat e Coinbase dhe duke i mbajtur ato në llogaritë e kujdestarisë në USD, fonde të tregut të parasë në USD ose në thesare likuide të SHBA.
 • Në Coinbase, ju duhet të regjistroheni me të dhënat tuaja reale personale dhe kjo duhet të verifikohet. Coinbase dëshiron të dijë me kë bëjnë biznes dhe kjo mund të bëhet vetëm duke verifikuar adresën tuaj të emailit, numrin e telefonit, dëshminë e identitetit dhe detajet e llogarisë bankare/kartës së kreditit. Ata e kanë vendosur këtë proces në atë mënyrë që ju si blerës të mos e keni shumë problem ta bëni këtë.
 • Për adresën e emailit, do të merrni një email konfirmimi dhe, për numrin tuaj celular, një SMS verifikimi. Ju mund të kontrolloni vërtetimin tuaj të identitetit duke ngarkuar një foto të bërë përmes kamerës së internetit ose duke përdorur kamerën e telefonit inteligjent. Nëse jeni në desktopin tuaj, do të merrni një lidhje të veçantë me SMS ku mund të ngarkoni pasaportën tuaj. Pas ngarkimit të ID-së, ajo do të kontrollohet automatikisht. Kjo zgjat rreth 2 minuta.
 • Coinbase ofron një sasi solide sigurie në krahasim me një numër shkëmbimesh të tjera kryesore. Kjo është një nga arsyet pse Coinbase është një ofertë e shkëlqyer për ata që kërkojnë të fillojnë të investojnë në mënyrë të sigurtë në kriptomonedhë.
 • Thënë kështu, premisa e kriptomonedhës është të heqësh ndërmjetësit aty ku është e mundur dhe të kesh kontroll të plotë të të gjitha fondeve tuaja. Ndërsa Coinbase ofron një hyrje të lehtë në investimin e kriptomonedhave, është e rëndësishme të mësoni për sigurinë dhe ruajtjen e duhur të kriptomonedhës. Investitorët e zgjuar të kriptove mund të përdorin Coinbase Pro për tarifat e tij të reduktuara dhe më pas të tërheqin zotërimet e tyre në ruajtjen e tyre të sigurt të ftohtë, gjithashtu Coinbase Pro së shpejti do të listojë Dogecoin.

Magazinimi i Ftohtë nga Coinbase

Nëse e lini kripto-n tuaj në një portofol në internet ose në një platformë të palëve të treta, ka shanse që ai të hakohet ose të vidhet. Coinbase ka kontrolle të rrepta sigurie rreth platformës së saj dhe ofron angazhim për ruajtjen e ftohtë . 99% e monedhave dhe fondeve të kriptomonedhave të klientit ruhen në ruajtje të ftohtë, që do të thotë se këto monedha mbeten jashtë linje gjatë gjithë kohës. Në këtë mënyrë, kriptomat e tregtarit janë të sigurta dhe nuk hakerohen apo vidhen.

Llojet e llogarisë

Le të shqyrtojmë llojet e llogarive të Coinbase:

 • Llogaria standarde e Coinbase mund të përdoret nga tregtarët fillestarë. Edhe pse ofron pak mjete tregtare për përdoruesit e tij, shumë komente vlerësojnë lehtësinë e përdorimit të tij.
 • Llogaritë tregtare të Coinbase Pro mund të përdoren nga tregtarë më me përvojë, ku ata kanë akses në grafikime të avancuara, analiza teknike, mjete dhe lloje të ndryshme porosish.

Kriptovalutat e listuara në Coinbase

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • XRP (XRP)
 • Lidhja e zinxhirit (LINK)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Vizioni i Bitcoin Satoshi (BSV) (Vetëm Dërgo)
 • Litecoin (LTC)
 • EOS (EOS)
 • Tezos (XTZ)
 • Lumen yjor (XLM)
 • Monedha USD (USDC)
 • Kozmos (ATOM)
 • Dash (DASH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Zcash (ZEC)
 • Prodhuesi (MKR)
 • Kompleksi (COMP)
 • Shenja bazë e vëmendjes (BAT)
 • Algorand (ALGO)
 • Rrjeti OMG (OMG)
 • Dai (DAI)
 • 0x (ZRX)
 • Rrjeti Kyber (KNC)
 • Protokolli i brezit (BAND)
 • Augur (REP)
 • Orkide (OXT)

Shërbimet e ofruara nga Coinbase

Le të shqyrtojmë shërbimet e ofruara nga Coinbase:

Shërbime brokerimi

 • Coinbase ofron shërbime të ndërmjetësimit të kriptomonedhave për të gjithë tregtarët e saj për të blerë kripto përmes platformës së tyre.

Coinbase Fitim

 • Coinbase ka një program “ Coinbase Earn ” si një mënyrë për t'i nxitur përdoruesit të shikojnë video për të mësuar rreth llojeve të ndryshme të kriptove.
 • Përdoruesit duhet të plotësojnë një kuiz mbi atë që kanë mësuar nga video
 • Përdoruesit e Coinbase marrin kripto për çdo kuiz të përfunduar.
 • Ky program është i disponueshëm për një periudhë të kufizuar dhe për një grup të kufizuar klientësh

Rishikimi i Coinbase

Rishikimi i Coinbase – Fito Crypto

Coinbase Pro

Rishikimi i Coinbase

Coinbase Pro – vendi më i mirë për të tregtuar monedhën dixhitale

Tregtarët me përvojë mund të përdorin një platformë tregtare të pronarit të quajtur Coinbase Pro. Krahasuar me platformën standarde, ajo ofron një eksperiencë shumë më të lezetshme të hartimit dhe tregtisë. Një përdorues ka mundësinë e tregtimit të marzhit dhe mund të vendosë në treg, të kufizojë dhe të ndalojë porositë me tarifa më të ulëta komisioni.

Coinbase Pro ka 80 çifte tregtare dhe dy mbivendosje dhe tregues të disponueshëm - EMA (12) dhe EMA (26).

Shumë rishikime përmendin se Coinbase Pro është, deri tani, një platformë më e mirë për ata që dëshirojnë të tregtojnë ose investojnë në mënyrë aktive me tarifa më të ulëta dhe më shumë veçori.

Për Bizneset

Nëse jeni një biznes që kërkon një mënyrë për të investuar kapitalin tuaj në kriptomonedhë, Coinbase ofron shërbimet e mëposhtme –

Rishikimi i Coinbase

Rishikimi i Coinbase – Mjetet e Investimit

Kryeministër

Prime e Coinbase është një platformë për profesionistët; është ndërtuar posaçërisht për investitorët institucionalë, operuar dhe në pronësi të Coinbase.

Tregtia

Coinbase ofron një shërbim tregtar i cili lejon bizneset të përdorin kripto-n si një formë pagese pa asnjë tarifë transferimi.

Rishikimi i Coinbase

Rishikimi i Coinbase – Shërbimet e ofruara

Kujdestaria

Biznesi i pavarur kapitalist mund të përdorë kujdestarinë si një aktiv kriptomonedhë në bursë

Sipërmarrjet

Fillesat mund të mbledhin fonde për projektet e tyre duke përdorur sipërmarrjet e Coinbase.

Aplikacioni celular

 • Aplikacioni celular plotësisht funksional i Coinbase mund të shkarkohet pa pagesë në pajisjet Android dhe IOS. Ky aplikacion celular i lejon tregtarit të kryejë të njëjtat funksione si faqja e desktopit. Ka shumë vlerësime pozitive.
 • Aplikacioni celular i kësaj kompanie mund të përdoret për vendosje të thjeshta porosish dhe tregtari mund të vendosë një porosi blerje-shitje në këtë aplikacion. Tregtari duhet të klikojë butonin e konvertimit, të zgjedhë kriptomonedhën dhe të bëjë një porosi në pak më pak se 1 minutë.
 • Coinbase ka një burim lajmesh të përmirësuar, i cili është gjithëpërfshirës dhe përditësohet shpesh. Ai ofron artikuj rishikimi nga burime si Coindesk, Bloomberg direkt në aplikacion.
 • Aplikacioni celular i Coinbase ofron disa veçori të avancuara sigurie, dhe gjithashtu mundëson vërtetimin me dy faktorë, njoftimet e sigurisë, skanimin e gjurmëve të gishtërinjve vetëm me një prekje të një butoni.

Tarifat e Coinbase

Tarifat e Coinbase ndryshojnë sipas vendeve dhe rajoneve. Ai gjithashtu ngarkon diferenca të ndryshueshme prej rreth 0.50% për blerjet dhe tregtimin.

Për shqyrtimin tonë, ne do të fokusohemi në tarifat e ngarkuara brenda Shteteve të Bashkuara

 • 0,99 dollarë për një shumë totale transaksioni më të vogël ose të barabartë me 10 dollarë
 • 1,49 dollarë për një shumë totale transaksioni prej 10 dollarësh, por më pak se ose e barabartë me 25 dollarë
 • 1,99 dollarë për një shumë totale transaksioni prej 25 dollarësh, por më pak se ose e barabartë me 50 dollarë
 • 2,99 dollarë për një shumë totale transaksioni prej 50 dollarësh, por më pak se ose e barabartë me 200 dollarë

Tarifat e Coinbase Pro

Tarifat e Coinbase Pro janë dukshëm më të ulëta dhe më pak të komplikuara. Asetet dixhitale dhe transfertat ACH janë pa pagesë për depozitim dhe tërheqje. Transfertat bankare janë 10 dollarë për depozitim dhe 25 dollarë për tërheqje.

Procesi i hapjes së llogarisë

Shumë përdorues vlerësojnë lehtësinë e procesit të hapjes së llogarisë së Coinbase në rishikimet e tyre. Hapja e një llogarie me Coinbase është shumë e lehtë. Coinbase përputhet me kërkesat e detyrueshme të KYC. Tregtari duhet të dorëzojë një kopje të kartës së identitetit së bashku me vërtetimin e vendbanimit për procedurën e verifikimit të llogarisë.

 • Regjistrimi për Coinbase është një proces shumë i drejtpërdrejtë dhe i lehtë. Së pari, futni emrin, emailin dhe një fjalëkalim të fortë. Më pas do t'ju thotë të verifikoni emailin tuaj. Pasi të konfirmoni adresën tuaj të emailit, ju zgjidhni llojin e llogarisë. Kur kjo të bëhet, duhet të konfiguroni 2FA duke konfirmuar numrin e tyre të telefonit. Coinbase më vonë do ta përdorë këtë numër për të dërguar kode verifikimi me dy hapa. Do të futni numrin tuaj të telefonit për të marrë një kod që duhet të futni. Pas kësaj faze, do t'ju kërkojë të vendosni të dhënat tuaja të identifikimit.
 • Ashtu si çdo llogari bankare ose llogari investimi, ju duhet të provoni identitetin tuaj nëpërmjet identifikimit shtetëror. Për një banor të Shteteve të Bashkuara, kjo do të kërkojë një ID fotografie ose një numër sigurimesh shoqërore. Në këtë pikë, llogaria juaj Coinbase do të jetë krijuar dhe më pas do të jeni në gjendje të shtoni informacionin e llogarisë tuaj bankare, kartës së kreditit ose kartës së debitit për të mundësuar depozitat dhe tërheqjet në mënyrë që të mund të filloni tregtimin ose investimin.
 • Hapi tjetër do të ishte të bëni një depozitë minimale. Ky hap duhet të përfundojë përpara se tregtari të vazhdojë me blerjen e kriptove. Ata duhet të shkojnë në faqen kryesore, të hyjnë në llogari dhe të zgjedhin ndonjë nga mënyrat e pagesës për depozitimin e fondeve. Kjo mund të bëhet përmes kartave të kreditit , një transfertë bankare ose PayPal.
 • Kur tregtari ka shtuar fondet në llogari, ai mund të shkojë te "blej Crypto" dhe më pas të zgjedhë aktivin dixhital që dëshiron të blejë. Hapi tjetër do të ishte futja e pagesës dhe më pas konfirmimi i detajeve të transaksionit. Së fundmi, ata marrin kriptomonedhën në portofolin e tyre.

menyra pagese

Metodat e pagesës të pranuara nga Coinbase aktualisht janë –

 • Transferta bankare – Tregtarët mund të lidhin drejtpërdrejt llogarinë e tyre bankare me llogarinë e Coinbase për të blerë kriptomonedhën me një tarifë shumë të ulët. Përdorimi i një llogarie bankare për transferta mund të zgjasë 1 deri në 5 ditë pune. Transfertat ACH përdoren në SHBA ndërsa transfertat SEPA përdoren në Evropë dhe MB
 • Një kartë debiti ose Visa ose Mastercard – Mund të blini çdo sasi kriptosh, e cila përndryshe mund të kufizohet me një transfertë bankare. Ju mund të blini kriptovaluta në çast me një tarifë transaksioni prej 3,99%. Për shkak të rregulloreve bankare, kjo platformë ka pezulluar mbështetjen e kartave të kreditit si një formë pagese. Nëse karta nuk është e sigurt 3D, duhet të bëni një transferim SEPA.
 • Ju gjithashtu mund të përdorni PayPal si një mënyrë pagese për të tërhequr fondet tuaja.

Aplikacioni i portofolit Coinbase

Shumë fillestarë në rishikimet e tyre thonë se Portofoli Coinbase është tepër i lehtë për t'u përdorur. Përdoruesit jo vetëm që mund të eksplorojnë kriptovalutat në një mjedis më të sigurt dhe më të rregulluar, por gjithashtu mund të aksesojnë airdrops dhe Ofertat Fillestare të Monedhave (ICO) përmes portofolit. Ju nuk keni nevojë për një llogari për të përdorur portofolin. Portofoli ruan çelësat privatë në pajisje për pronarin dhe vetëm ata kanë qasje në fondet.

Softueri kompjuterik i portofolit Coinbase është i disponueshëm në pajisjet iOS dhe Android.

Rishikimi i Coinbase

Rishikimi i Coinbase – Portofoli Coinbase

Mbështetja e Klientit

Shërbimi ndaj klientit të Coinbase është i shkëlqyer dhe shumë i përkushtuar.Shërbimi ndaj klientit mund të arrihet përmes bisedës live, Twitter, postës elektronike dhe telefonit. Ju gjithashtu mund të plotësoni një formular kontakti të disponueshëm në Coinbase com. Mund të telefononi mbështetjen e Coinbase për të çaktivizuar menjëherë llogarinë tuaj nëse dyshoni se llogaria juaj është komprometuar. Numri i telefonit të Ndihmës së Klientit mund të gjendet në formularin e kërkesës me email.

Vendimi

Rishikimi i Coinbase

Rishikimi i Coinbase - Vendimi

Bazuar në rishikimet e Coinbase, mund të konkludohet se Coinbase renditet vazhdimisht ndër shkëmbimet më të mira të kriptomonedhave për investitorët që kërkojnë të investojnë në Bitcoin, por nuk kanë ndonjë përvojë investimi. Edhe pse kërkon tarifa të larta , disa nga veçoritë e tij si programi i mësimit dhe funksioni i blerjeve të përsëritura u ofrojnë tregtarëve të papërvojë një kuptim të tregut të kriptomonedhave. Tregtarët e rinj mund të fillojnë tregtimin e kriptove me besim duke përdorur Coinbase. Coinbase ofron gjithashtu Coinbase Pro për tregtarët e avancuar ku ata mund të përfitojnë nga tarifat e tij më të ulëta dhe grafikimet e fuqishme. Në përgjithësi, Coinbase është projektuar me fillestarët në mendje, megjithatë veçoritë dhe funksionalitetet e tij lejojnë tregtarët fillestarë dhe veteranë të tregtojnë kriptomonedha me besim.

Rishikimi i Coinbase

Rishikimi i Coinbase - Investitorët

Tani që keni mbaruar së lexuari këtë rishikim të Coinbase, do të keni një kuptim të mirë të Coinbase dhe asaj që ofron. Më e rëndësishmja, ju do të jeni në gjendje të vendosni nëse Coinbase është shkëmbimi i duhur i kriptomonedhës për ju!

Pyetjet e shpeshta

A është Coinbase e ligjshme dhe e sigurt?

Po, Coinbase konsiderohet gjerësisht si një nga platformat më të besueshme dhe legjitime të shkëmbimit të kriptomonedhave në nivel global.

Si mund të tërheq para nga Coinbase?

Për të tërhequr fondet tuaja, duhet të identifikoheni në llogarinë tuaj në Coinbase dhe të klikoni në butonin e tërheqjes. Një dritare e re do të hapet menjëherë, dhe ju do të duhet të shkruani shumën që dëshironi të tërhiqni dhe të specifikoni se ku duhet të dërgohen fondet tuaja.

A mund të mashtroheni në Coinbase?

Edhe pse nuk është e sigurt për të ruajtur paratë tuaja në ndonjë shkëmbim online, Coinbase ofron një portofol të sigurt dhe të sigurt që mund të përdoret nga tregtarët. Siç thamë më herët në rishikim, Coinbase ruan 99% të fondeve të saj përmes ruajtjes së ftohtë offline që nuk mund të arrihet lehtësisht. Duhet të theksojmë gjithashtu se është e vështirë të hakohet nëse fondet ruhen në depo të ftohta offline.

Cila është depozita minimale e kërkuar nga Coinbase?

Coinbase kërkon një depozitë minimale prej 1,99 $.

Si mund të dërgoj kripto në një portofol tjetër?

Nëse jeni të pajisur me një kod QR , duhet të ndiqni hapat e mëposhtëm -

 • Zgjidhni ikonën QR të dhënë në të djathtën e sipërme
 • Bëni një foto të kodit
 • Duhet të futni shumën e dëshiruar dhe të klikoni vazhdo
 • Së fundi, rishikoni detajet e transaksionit dhe zgjidhni dërgoni.
Thank you for rating.